Tuesday, June 22, 2010

Välitilinpäätös

Kädet täristen on hankala kirjoittaa.
Pääsin sisään.
Olen nii-ii-iin onnellinen!


19 comments:

  1. Anonymous10:49 PM

    Valtavasti onnea!! Itse hain nyt keväällä ekaa kertaa ja Helsinkiin, saa nähdä miten käy.. Aivan nollasta lähdin liikkeelle. Ikää jo 27 vuotta sekä yksi yliopistotutkinto takana kokonaan muulta alalta. Viimeisen vuoden aikana on tununut, ettei lääkäriydelle ole mitään muuta vaihtoehtoa. Oma mies on pian valmis lääkäri ja jaksaa onneksi tsempata ja uskoa minuun vaikka en itse aina jaksakaan!

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:55 PM

    Huimat onnittelut !!

    ReplyDelete
  3. Kiitos! Tätä hymyä ei ihan helpolla pyyhitäkään pois..:)

    Ensimmäiselle anonyymille valtavasti tsemppiä ja kärsivällisyyttä tulosten odotteluun - toivottavasti pääset sisään sinäkin! Itsellänihän on ikää vuoden vähemmän ja siitä edellisestä yliopistotutkinnostakin puuttuu vielä viimeinen niitti, mutta muuten ollaan näköjään aika samoilla linjoilla. Ei minullakaan mitään muuta vaihtoehtoa enää viime vuosina ollut - se on toisaalta painostavaa, mutta toisaalta voimavara; loputtomalta tuntuvaa yrittämistä jaksaa huomattavasti paremmin, jos mitään muuta tietä ei yksinkertaisesti ole.

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:17 AM

    Voi onnea! Itse odottelen vielä Oulun tuloksia, pahoin pelkään ettei ihan riitä, varsinkin jos ja kun ovat deletoineet sen fosfolipiditehtävän :/

    Minullakin ikää 26 ja yksi tekniikan tutkinto takana. kolmas yritys nyt..

    Toivottavasti jatkat nyt kirjoittelemista opinnoista ja tunnoista, ja hei nyt heität pessimistin pusikkoon ja vähän positiivisuutta rivien väliin ;)

    -Se epäsäännöllinen vakkarilukijasi.

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:54 AM

    Paljon onnea!!! Täällä myös eräs joka on jo pitkään seurannut blogiasi. Itse en tällä kertaa päässyt sisään, mutta kovasti pähkäilen miten onnistuisin ensi vuonna järjestämään lukuaikaa, sisälle ON päästävä ja sinunlaisesi sinnikäs yrittäjä kannustaa niin valtavan paljon!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:02 AM

    Voi onnea onnea onnea! Täällä edelleenkin se sama Helsinkiin pyrkinyt tekniikkaa opiskellut anonyymi, joka jakoi kanssasi ahdistuksen pari postausta sitten.

    Voin vain kuvitella, kuinka sanat eivät varmaankaan riitä kuvailemaan olotilaasi. Haluaisitko kertoa saadut pisteesi täällä? :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous4:44 AM

    OnneaonneaOnnea taalta taustalta! Olen lukenut blogiasi pitkaan, ja niin iloinen, etta kova tyosi palkittiin ja paasit sisaan, ihan mahtava juttu! Toivottavasti tosiaan jatkat viela blogiasi, opiskelukuulumisia olisi kiva kuulla.

    Muistelisin siskosi hakeneen elainlaakikseen, en tieda onko minulta jaanyt jotain valista vai kerroitko koskaan paasiko han opiskelemaan?

    onnea viela kerran, olet opiskelupaikkasi ansainnut!

    t. Susanna

    ReplyDelete
  8. noora9:33 AM

    Älä nyt ymmärrä väärin: monennettako kertaa hait? Voi vähän pohtia, montako kertaa jollakulla on riittänyt tarmoa hakea. Itselläni vasta 1. kerta ja silti jo hatuttaa, koskapa uusiksi menee mutta niinhän tuo taitaa mennä lähes kaikilla useampaan otteeseen :)

    Niin ja onnea...

    ReplyDelete
  9. Suurenmoiset onnittelut! :)Olet tehnyt kovan työn, ja on sydäntälämmittävää huomata, että se palkittiin kaiken panostamisen ja epäröinnin(kin) jälkeen. Olisi mukavaa lukea sun kirjoituksia edelleen: miltä tuntuu valmistautua opintoihin, miltä opiskelujen alku tuntuu ja miten ajatukset/odotukset muuttuvat opintojen edetessä. Ja tietenkin muista oppimis- ja muista kokemuksista, mitä vastaasi tulee. :) Vielä kerran onneksi olkoon ja nauti hetkestä!

    ReplyDelete
  10. Anonymous12:00 PM

    Ystäväiseni, luin blogiasi vasta ensimmäistä kertaa, mutta suuronnittelut! Ollaan ilmeisesti tulevat opiskelutoverit Kuopiossa, jos ymmärsin oikein? Toivottavasti törmätään kampuksella, nimim. samoja ikiä ja kirjallisuustieteeseen gradu puolivälissä.

    ReplyDelete
  11. Anonymous1:06 PM

    Susanna, sisko ei koskaan mennyt pääsykokeeseen asti ja jätti eläinlääkikseen pyrkimiseen siihen, jos sitä edes pyrkimiseksi voi sanoa (vähän opintoja iltalukiossa ja Galenoksen luku muutamaan otteeseen). Se oli vain sellainen "mitähittoateennnytkunvalmistuin" -päähänpisto.

    terv., kyseinen sisko

    ReplyDelete
  12. Vielä kerran lämpimät kiitokset kaikille onnitteluista! Oman ilon melkein tuplaa kaikkien tuttujen ja vähän vähemmän tuttujenkin jakama riemu. On tämä juhlaa!

    Noora, hain nyt kolmatta kertaa, joten jos itselläsi ei tänä vuonna vielä tärpännyt, niin ei kannata lannistua. Tunnen itse vain yhden ekalla sisään päässeen, mutta sen sijaan kavereista löytyy lukuisa joukko >3 -hakijoita.

    Anonyymit 1-100 (nimimerkki on muuten tosi hyvä keksintö..): pitää vielä hetki pohtia tuota pisteiden kertomista - jos vaikka sitten, kun joskus saan ne koepisteet selville. Tällä hetkellä tiedän kuitenkin vain skaalatut. Niin, ja niillä pisteillä päästiin Treelle, ei Kuopioon, joten ei ihan opiskelukavereiksi päädytä tokavikan anonyymin kanssa, mutta hauska tietää, että meitä kirjallisuustaustaisia on muitakin. Toivottavasti törmätään joskus jossain!

    Jatkan toki kirjoittamista. Saan onneksi unohtaa pääsykoeharrastamisen tältä erää ja keskittyä itse urakkaan. Vähän niin kuin olisi saanut rakennettua itselleen jonkinmoisen auton, mutta olisi vielä se rata ajettavana. Perästä kuuluu, kunhan pääsen taas vähän virkeämpään elämäntilanteeseen. Mutta juhannuksena juhlitaan!

    ReplyDelete
  13. Anonymous2:19 AM

    Onnittelut tulevalle kollegalle!! Kova työ palkitaan. Itse pääsin sisään 3. kerralla ja nyt syksyllä alkaa toinen vuosi Kuopion lääkiksessä.

    ReplyDelete
  14. Anonymous12:52 PM

    ONNEA! Olen niin iloinen puolestasi! Kirjoita vielä Opintomatkaa lääkiksen opinnoista!

    t. Ulla

    ReplyDelete
  15. Anonymous7:24 AM

    Onneksi olkoon!!! Olet todella ansainnut paikkasi! :)Odotoan omia tuloksia vielä kauhulla ja hippusella toivoa.

    ReplyDelete
  16. Anonymous1:12 AM

    Kerrassaan hienoa. Ahkeruus palkitaan.

    ReplyDelete
  17. Anonymous7:23 AM

    Onnittelut opiskelupaikasta!

    ReplyDelete
  18. Anonymous1:18 AM

    Välitunnelmia odotellessa. Miten olet valmistautunut koulun aloitukseen? uudet penaalit, ja vaattet hankittu ja tutustuttu kurssitarjontaan ja kirjoihin? ;) vai otatko lomailun kannalta? Itse pääsin myös.

    -Se epäsään.lukijasi

    ReplyDelete
  19. Paljon onnea, kova urakka palkittiin. Olisi kiva kuulla blogissasi lääkiksen opiskelujuttuja, kunhan syksyllä opinnot käynnistyvät.

    ReplyDelete