Tuesday, May 25, 2010

änyytee ei vielä vaan..

Hui, huomenna se on!
Nyt sitten elämänkatsomuksesta riippuen pyytäisin nöyrästi jokaista tämän lukenutta joko pitämään peukut pystyssä tai ristimään kätensä.
Alkaen vaikka heti.
Kiitos.

6 comments:

  1. Peukut pystyssä. :)

    Löysin blogisi pari päivää sitten, oli mahtavaa lukea sun kehitystarinaa. Toivottavasti jatkat kirjoittamista.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:39 AM

    Ihan älyttömästi tsemppiä kokeeseen! Ja peukut on huomenna pystyssä, tottakai. :)

    Täytyy vielä tähän lisätä, että sinun jos kenen soisin pääsevän lääkikseen. Ihailen sinua todella, kun sinulta löytyy voimaa ja sinnikkyyttä toteuttaa unelmasi, vaikka sinulla jo ilmeisesti yksi yliopistotutkinto on.
    Moni tilanteessasi oleva ei välttämättä löydä rohkeutta pyrkiä uudelle alalle.

    Katja

    ReplyDelete
  3. noora7:28 AM

    No mitä tykkäsit kokeesta? Miun mielestä aivan kumma höpöhöpökoe. Monet pitivät koetta tosi helppona, mutta sitten erheytyivät hybriksessä laittelemaan vääriä kymmenpotensseja ja halkaisijoita säteiden tilalle ja meikä vaan jäkitti tuskissaan, etten mittään osaa, joten lopulta näköjään tuli (vahingossa) oikeita tuloksiakin.

    Pääsykoevaatimukset pitää kyllä vaihtaa; Galenosta ei kokeessa tarvita sisäänpääsyyn ollenkaan; ei niin, että nyt pääsisin, mutta silti.

    Miksi koe oli tuollaine kuin oli? Mitä järkeä? Mitä itse tuumaat?

    ReplyDelete
  4. Todella paljon tsemppiä, toivottavasti pääset sisään. Kerro ihmeessä millainen se koe oli?

    ReplyDelete
  5. Anonymous3:08 AM

    Täytyy sanoa, että koe oli tänä vuonna erilainen kuin parina viime vuonna. Aineiston teemana oli vierasaineet keuhkoissa. Biologiaa oli jälleen kerran suht. vähän ja pääosa siitäkin oli aineistosta kopiointia. Laskut ja tehtävät olivat kemian ja fysiikan osalta mukavan monipuolisia. Mukana oli säteilylaskuja, reaktiotasapainoja, titrausta ja perus triglyseridin piirtäminen.

    Hieman erikoista oli tosin se, että piti muistaa pienen pientä nippelitietoa Galenoksesta esim. keuhkoalveolien pinta-ala ja säde. Itse en myöskään muistanut pallon pinta-alan kaavaa, mikä todennäköisesti merkitsee nollaa pistettä eräästä tehtävästä. Mukana oli myös suorastaan ala-astetasoisia päättelylaskuja, jotka olivat naurettavan helppoja.

    Lopputuloksena itselle jäi ainakin hyvä fiilis kokeesta: kaikkeen pystyin jotain vastaamaan (vaikka osa meni tietysti täysin väärin) ja hetkeksi tuli jopa sellainen "saatan päästäkin" huuma, joka hieman häiritsikin suoritusta. Moni piti koetta tosin aika helppona, eli ennustan pisterajojen nousevan hieman.

    T. Kuopioon pyrkijä

    ReplyDelete
  6. Anonymous7:27 AM

    Olen seurannut pari vuotta blogiasi ja kommentoinutkin pari kertaa (nimettömänä näköjään). Toivottavasti nyt tärppäsi! Kerrothan!

    t. Ulla

    ReplyDelete