Wednesday, August 15, 2012

Uusi vuosi, uudet leikit.

Kakkosvuosi jäi ihan tyystin paketoimatta kun jo sähköpostiin alkoi tupsahdella viestejä: "Tervetuloa kolmoselle!". Vähän haikeana mietin, että niin - tervemenoa! Olisi se kyllä hauskaa olla mukana jo ensi maanantaista, mutta minun osaltani kolmonen saa vielä odottaa - ensi vuosi kun on varattu aivan muille projekteille.

Mutta niin. Tervemenoa kolmoselle te ihanat entiset kurssikaverit!

8 comments:

  1. Kurssikaverisi melkein takarivistä3:00 AM

    Onnea vaan T. ja hyvää välivuotta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos - ja oikein hyvää kolmosta sinne melkein takariviin! :)

      Delete
  2. Vaikka nykytilanteessa tämän blogin päivittäminen ei ole sinulle aiheellista, niin laitoin sinulle tunnustuksen blogissani. Mielenkiinnolla luen toista blogiasi ja toivon tänne jatkoa sitten ensi vuonna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Jos yhtään käy niin kuin olen suunnitellut, tulee tännekin jotain päivitettävää välivuoden varrelta. Jos ei, niin ensi syksynä sitten viimeistään..:)

      Delete
  3. Moikka! Mitkä suunnitelmat on syksyn suhteen? Ootko palailemassa koulunpenkille vai onko vielä kotiäitivuosi edessä? :) Kiitos muuten sun blogeista, on ollut ihanaa seurailla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka!

      Käväisinkin viime viikolla enteellisesti vähän pyyhkimässä pölyjä tästäkin blogista. En tiedä, aiheuttiko se jonkun haamupäivityksen, vai satuitko vain sattumalta kommentoimaan just samana päivänä..:)

      Uusi reppu ja penaali ovat noin niin kuin symbolisella tasolla etsinnässä, joten kyllä se koulutie siellä taas kutsuu. Siitä lisää toivottavasti pian.

      Delete
    2. Aa, okei. Haluun vielä kiittää tästä sun blogista ihan hurjasti. Mun omaa motivaatiota ja päättäväisyyttäni on nostanu näitten lääkisopiskelijoitten blogien lukeminen :) Tänään itelläni kolmas kerta toden sanoi ja pääsin vihdoin ja viimein lääkikseen! :D Ja täällä Oulussa koulu alkaa jo 12.8.
      Tsemppiä sun etsintöihin ja mietintöihin (;

      Delete
    3. Huomasin juuri, että tuo mun vastaus vaikutti vähän turhan mystiseltä, ihan niin kuin olisin etsimässä jotain uutta alaa tai jotain vastaavaa. Tai ehkä mä vaan kuvittelen. Mutta siis ihan samaan kouluun palaan, joskin uuden kurssin kelkkaan luonnollisesti.

      Mutta hei - todella suuret onnittelut sisäänpääsystä! Hauska kuulla, jos oot täältäkin jotain motivaatiota saanut ongittua. Mahtaa olla hyvät kesälomafiilikset tällä hetkellä. Nyt vaan nauttimaan huolettomasta lomailusta niin kauan kuin vielä ehdit :).

      Delete